dissabte, 24 de setembre del 2011

MTV.com: Tokio Hotel llançarà nou àlbum a la primavera de 2012

Segons un article publicat el dia 16 de setembre de 2011 per MTV.com: "Fa temps que vam veure als nostres rockers favorits alemanys, Tom i Bill Kaulitz, Georg Listing i Gustav Schäfer i sé que tots estem esperant per sentir el seu nou material. Sembla que això passarà molt aviat segons la pàgina web oficial nord-americana de Tokio hotel. Els nois realment no han actuat gaire últimament però és perquè es van mudar a Los Angeles i passen la nit i el dia a l'estudi per treballar en el seu nou àlbum que ha de ser llançat a la primavera del 2012. Tokio Hotel són una banda innovadora i única i sempre entregada, és per això que té fans arreu del món que es tornen bojos per ells. El seu primer àlbum com Tokio Hotel, Schrei, va vendre més de mig milió de còpies arreu del món, el seu segon àlbum alemany Zimmer 483 i el seu primer àlbum anglès Scream dels quals han venut més d'un milió de còpies per tot el món. Sens dubte aquest àlbum seguirà la seva exitosa tendència. Què penses que podem esperar del seu nou àlbum? "

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi... ho necessitava i ho esperava amb ansietat.
Per fi tornen a apareixer jaja

Anònim ha dit...

PER FI!

Anònim ha dit...

que m'en dieu del Bill ros?

Anònim ha dit...

dooooncs, nose... jaja realment sta molt raro. Jo diria que es una fusió entre el risto mejide (per les ulleres) i al robbie williams (pel tupé). jaja nose, m'ha recordat a aixo xddd
ara, continua conservant el seu rostre de nen macu kuan es treu les ulleres :)

Anònim ha dit...

Dons a mi el nou look no em desagrada! No és l'estil de'n Bill que coneixíem però li queda bé (tot i que no acaba de semblar ell o serà pq no m'hi he acostumat)!
Quines ganes de que surti el nou CD :)

Anònim ha dit...

A mi mentre segueixi mostrant la cara perque amb les ulleres perd perque te una cara molt mona!

Anònim ha dit...

Li queda fatal u-u