dijous, 30 de juny del 2011

"Die Räuber"

Els bessons de Tokio Hotel. tot i estar preparant la seva nova producció discogràfica, han estat escollits per ser els protagonistes d'una nova pel.lícula.

"Die Räuber" (Els Lladres) de Friedrich Schiller és el títol de la pel.lícula on els germans Kaulitz donaran vida als principals personatges de la trama.

Així ho ha manifestat promiflash.de "El Productor Christoph Gampl ha optat pels germans famosos deliberadament, perquè troba que la vida d'ells té evidents paral.lelismes amb el paper i les xifres podrien ajudar a la popularitat dels nois i pujar-la fins a nous nivells. Fins i tot, si la història és sobre els germans, clarament estranys, com la història clàssica de Schiller, segueix sent principalment, sobre el conflicte amb els germans i Bill i Tom es poden identificar amb el paper".

La pel.lícula on participarien els integrants de Tokio Hotel estaria ambientada a l'Alemanya de l'any 2039, on el país està reprimit per un estat policial, que fa que el poble aixequi la seva veu. Els germans Kaulitz estaran en bàndols oposats i el conflicte de la trama es basarà en la relació de tots dos.