dissabte, 13 d’agost del 2011

Impre.com: Ofesos per la comparació Bill Kaulitz/ Justin Bieber

Els "aliens" (fans) de Tokio Hotel se senten ofesos en les diferents xarxes socials ja que la seva estrella preferida i la veu principal del grup alemany, Bill Kaulitz ha estat comparada en algunes pàgines d'Internet amb el petit Justin Bieber.

L'ofensa és tan gran que a Twitter són milers els comentaris sobre la lamentable comparació i fins i tot es va arribar a dir que Bill Kaulitz i Justin Bieber eren hermafrodites i andrògins, cosa que rebutgem i fins i tot denunciem, ja que qualsevol fan dels cantants podria confondre els seus pensaments.

Tokio Hotel i principalment Bill Kaulitz té un estil original, una estètica definida i una ètica professional que el petit Justin Bieber encara no posseeix i alguns dubten que arribi a posseir algun dia.

Així que podríem dir amb tota seguretat i recolzats pels milers de "aliens", que Tokio Hotel i Justin Bieber no tenen res en comú, tot i la fama que té el jove canadenc, però el talent de Bill Kaulitz, Tom Kaulitz George i Gustav és difícil d'aconseguir en aquestes generacions i des d'aquí els enviem ànim i que segueixin treballant en el seu nou àlbum que ja s'acosta i des d'aquí els mantindrem informats, ah .. per cert ja tenim notícies de la nova pel.lícula que faran els dos germans Kaulitz, de moment et comentem que seran "els lladres".

I tu també penses que Tokio Hotel no té res a veure amb Justin Bieber, oi?

http://www.impre.com/la-gente-dice/viewArticle.action?articleId=281474978857850