dissabte, 21 de maig del 2011

Nou àlbum

Després de l'exitós disc "Humanoid", de 2009, la banda de pop rock alemanya Tokio Hotel prepara el que serà el seu quart àlbum d'estudi, que possiblement porti per títol "Dark Anthems" i es gravarà només en anglès.

L'àlbum es troba en plena fase d'elaboració i d'acord amb les declaracions del vocalista, Bill Kaulitz, les seves lletres només podran escoltar en anglès, pel fet que els els germans Kaulitz s'han mudat a Los Angeles amb l'objectiu de sentir-se més identificats amb el públic nord-americà.

Bill ha comentat a la revista InRock que "fins ara, les cançons que hem escrit són en anglès. Ni tan sols jo sé perquè. Ha sorgit de forma natural. A més, ara que vivim a Los Angeles, d'alguna manera tendim a escriure les lletres en anglès ".

Els seguidors del grup opinen que l'aire de Los Angeles i l'estil de vida Hollywood estan influint en la música del grup, deixant enrere els seus orígens alemanys i la seva llengua materna que sempre ha estat present en els discos anteriors.

D'altra banda, el mateix Bill va confessar fa alguns dies que es trobava preocupat de no haver trobat a la seva ànima bessona i que està fart d'estar sol. Per a ell resulta molt difícil trobar algú que realment vagi a la recerca d'ell i no de la seva fama.


http://entretenimiento.terra.com.pe/musica/nuevo-album-de-tokio-hotel-se-grabara-solo-en-ingles,8606385dc2bef210VgnVCM20000099f154d0RCRD.html